GETTING MY بوستر پمپ TO WORK

Getting My بوستر پمپ To Work

Getting My بوستر پمپ To Work

Blog Article

استفاده از این نوع محصول در تمامی ساختمان‌ها الزامی است و طبق مقررات ایمنی به ساختمان‌های بلندی که چنین سیستم از اول در ساختار خود در نظر نگیرند، جواز ساخت داده نمی‌شود. حداقل برای ایمنی ساکنین مسئله کامل حیاتی است.

پس از سال ها فعالیت و ارتقای نسل، این مجموعه ابتدا کار خود را با نام پرایم پاور ادامه داد و پس از کسب تجارب ارزنده، همراه با حضور گرم هزاران مشتری، شرکتی جدید به نام سازه های آبی فرات شکل گرفت.

بوستر پمپ ها را می توان در طیف گسترده ای از کاربردها از جمله:

شرکت فرات فعالیت خانوادگی خود را در سال ۱۳۶۴ در زمینه دیزل ژنراتور، ادوات کشاورزی و آبیاری آغاز نمود.

اين محصولات در سايت رسمي سازمان آتشنشاني (بخش ليست تجهيزات اطفاي حريق) قابل رويت هستند.

میزان آب مصرفی: بوستر پمپ‌های آتش‌نشانی باید با توجه به میزان آب مصرفی سیستم اطفای حریق انتخاب شوند.

در ادامه تا زمانی که به پمپ اصلی نیاز باشد، این پمپ در مدار قرار خواهد داشت. اما به محض رسیدن فشار به میزان مورد نظر، با فرمان تابلو برق، پمپ از مدار خارج می شود و الکتروموتور یا دیزل موتور دستگاه نیز متوقف می شود. در این حین اگر پمپ اصلی بوستر پمپ آتش نشانی تحت هر شرایطی روشن و وارد مدار نشود، با ارسال فرمان از سمت تابلو برق، پمپ رزرو جهت تامین فشار وارد مدار می شود. نکته مهمی که باید به آن اشاره شود این است که با توجه به آنکه غالبا دبی آب شهری از دبی مورد نیاز برای کارکرد بوستر پمپ های مخصوص آتش نشانی کمتر است، برای جبران آن نیاز است تا مخزن آبی بر سر راه دستگاه نصب شود تا به عملکرد موثر این بوستر پمپ ها کمک کند.

جنس مورد استفاده در شاسی بوستر پمپ آتش نشانی به طور معمول فولاد می‌باشد.

در یک بوستر پمپ دور متغیر الکتروپمپ ها دارای سرعت گردش متغیر هستند. با برنامه نویسی دستگاه اینورتر میتوان با توجه به شرایط، آن را برای فشار و آبدهی متفاوت تنظیم کرد. از مزایای این پمپ ها کاهش ضربه کله قوچی، کاهش استهلاک و کاهش صدای ناشی ازروشن و خاموش شدن پمپ و کاهش هزینه here های نگه داری از سیستم تغذیه آب است. 

این بوستر پمپ ها با توجه به توانایی خود در تثبیت فشار آب به دو دسته کلی بوستر پمپ های دور ثابت آتش نشانی و بوستر پمپ های دور متغیر آتش نشانی تقسیم می شوند که در این قسمت به معرفی هر یک از آنها می پردازیم:

گروه بندی تصرفات براساس کاربری، ارتفاع و زیربنای کلی ساختمان طبق جدول زیر است.

دلیل بهره‌گیری از جوکی پمپ ممانعت از استارت و استاپ نمودن مکرر پمپ اصلی و در نهایت به حداقل رساندن استهلاک پمپ اصلی نصب شده بر روی بوستر پمپ آتش نشانی می‌باشد و از سوی دیگر موجب کاهش هزینه‌های بوستر پمپ آتش نشانی می‌گردد.

در خصوص ساير تصرفاتي كه در اين قسمت به آنها اشاره نشده است، بايد طبق نظر مقام قانوني مسئول عمل شود.

در ادامه جدولی ارائه ‌گردیده که این تفاوت را بیان می‌نماید.‌

Report this page